YLEISILMAILUKONEET

TTX

Cessna TTX on luokkansa nopein mäntämoottorinen yleisilmailu- kone. Koneen upea muotoilu sekä kattavat varusteet eivät jätä ketään kylmäksi.

Cessna TTX

Turbo Stationair T206H

Voimakas kuusipaikkainen matkakone. Lennätpä maalta tai vedestä, Turbo 206 on lentämistä parhaimmillaan. Uusittu sisustus ja varustelu ovat nostaneet 206:n omalle tasolleen kauas kilpailijoista.

Cessna T206H

Turbo Skylane JT-A

Matkakoneiden aatelinen nyt SMA dieselturbomoottorilla. Miellyttävään ja edulliseen matkantekoon huonojen kelien yläpuolella.

Cessna JT-A

Skyhawk 172S

Skyhawk on käsite yleisilmailussa, kone johon muita verrataan. Helppo lentää ja edullinen ylläpitää.

Cessna 172S

Valmistajan sivut

Cessnan internet sivuille ....

Cessna logo

CESSNA LENTOKONEET

Cessnan laajasta tuoteperheestä löydät varmasti omia tarpeitasi vastaavan lentokoneen. Yli 70 vuoden kokemus lentokonerakentamisesta sekä Cessna koneiden valtava suosio kertoo tietotaidosta, laadusta ja ominaisuuksista, joihin voit luottaa. Ei ole ihme, että Cessna 172 on maailman eniten valmistettu yleisilmailu lentokone. Tänäpäivänä Cessnan tuoteperhe alkaa kaksipaikkaisesta SkyCatcher 162 mäntämoottorikoneesta päättyen 9-paikkaisiin Citation liikesuikukoneisiin. Tehtaan jatkuva tuotekehitys sekä turvalliset rakenneratkaisut ovat Cessna lentokoneiden tavaramerkki.
Valitessasi lentokoneeksesi Cessnan tiedät, että saat turvalliset lento-ominaisuudet, hyvän suorituskyvyn sekä pitkän toimintamatkan. Kattavat huolto- ja varaosapalvelut varmistavat, että Cessnasi on ja pysyy lentokuntoisena ilman turhauttavia taukoja lentämiseesi.

CESSNA YLEISILMAILUKONEET

Myymme Cessnan yleisilmailukoneita Suomessa. Mallistossa on myynnissä tällähetkellä oikealla näkyvät mallit. Kaikkien mallien perusvarustus on jo varsin kattava ja lisävarustelistalta löytyy vaativampaankin tarpeeseen tehdasasenteiset varusteet. Perusvarusteista alla muutama maininta.

Garmin G1000/2000 lasiohjaamo

Garmin G1000 G1000 lasiohjaamo malleissa Skyhawk, Skylane ja Stationair.

Garmin G2000 G2000 lasiohjaamo TTX mallissa.

Garmin G1000/2000 lasiohjaamo sisältää vakiona kaksi 10,4" lasinäyttöä. Järjestelmä sisältää monipuolisen audiopaneelin, kaksi radio/VOR/GPS -laitetta, karttanäytön, moottorinvalvontanäytöt sekä paljon muuta. Katso lisää valmistajan sivuilta.

AmSafe airbag turvavyöt

AmSafe Belt AmSafe BeltLentämisen turvallisuus on aina ollut tärkeää Cessnalle. Siksi kaikissa uusissa Cessnoissa on vakiovarusteena uudenajan AmSafe airbag -turvavyöt. Turvavyöjärjestelmä toimii itsenäisesti ilman lentokoneen omia järjestelmiä. Turvavyössä on lantion kohdalla ilmatyyny, joka täyttyy onnettomuustilanteessa vaimentaen henkilöön mahdollisesti kohdistuvaa iskuvoimaa. Turvavöiden käyttö ei poikkea normaalista ja niiden väri on sisustuksen väriin sopiva.

LED-valaistus

LED-lights Kaikkien konemallien ulko- ja sisävalaistus on toteutettu LED-valoin. LED-valot ovat energiaystävällisiä, erittäin pitkäikäisiä ja niillä saavutetaan miellyttävät valaistusolosuhteet sisätiloihin ja kirkkaat huomiota herättävät valot ilma-aluksen ulkopuolelle.

VALMISTAJAN SIVUT

Cessnan internet sivuilta saat lisätietoa eri mallien vakio- ja lisävarusteista, suorituskyvystä sekä operointi- kustannuksista.