Omat tuotesivumme

paina logoa nähdäksesi valikoimaamme

Garmin logo

Bedix King logo

DavidClark logo

Tuotteet

Olemme hankkineet edustukset ilmailun parhaille merkeille; Garmin, Honeywell, David Clark, Cessna, Piper, Lycoming. Suorat yhteydet valmistajiin takaavat kilpailukykyiset hinnat ja nopeat toimitukset. Kaikille tuotteille on valmistajan takuu ja ongelmatapauksessa huolehdimme tuotteen korjauksesta valmistajan kanssa. Ostaessasi tuotteen meiltä on tekninen tukemme apunasi käyttöön liittyvissä ongelmissa. Asennuspalvelumme huolehtii tuotteesi asennuksesta ammattitaitoisesti ja saat samalla asennustyölle takuun.

Garmin logo

GPS-laitteiden uranuurtaja!

Garmin GPS on suosituin merkki tänä päivänä yleisilmailussa. Garmin on laajentanut tuoteperhettään koko ajan se käsittää GPS-laitteet, avionikkalaitteet sekä nyt myös kellot ja action-kamerat. Silloin kun haluat parasta osta Garmin. Meiltä on saatavissa laitteita rajoitetusti suoraan varastosta. Kysy päivän tilanne Hyvinkään toimipisteestämme.

Valmistajien sivuilta saat tarkat tuotetiedot sekä tiedon myytävistä malleista, paina oikealla puolella olevaa valmistajan linkkiä.

Honeywell logo

Avioniikkalaitteiden parhaimmistoa!

Bendix/King on yleisilmailukoneiden yleisin avioniikkamerkki. Se ei ole sattumaa, vaan osoitus tuotteiden laadusta sekä toimintavarmuudesta vaativassa ilmailuympäristössä. Legendaarinen Bendix/King tuotemerkki jatkaa Honeywell:n omistuksessa. Myymme Bendix/King avioniikkalaitteita. Ota yhteyttä Hyvinkään toimipisteeseemme niin esittelemme lisää.

DavidClark logo

Ammattilaisen valinta!

DavidClark on ilmailukuulokkeiden aatelinen. Ympäri maailman ilmailun ammattilaiset valitsevat DavidClark kuulokkeet. Uuden aktiivisella äänenvaimennuksella varustetut mallit ovat entistä mukavammat ja tuotteiden kilpailukykyinen hinta mahdollistaa niiden hankinnan jokaiselle. Ostaessasi DavidClark -kuulokkeet meiltä, et tule pettymään. Pyydä tarjous kuulokkeista Hyvinkään toimipisteestämme.

Cessna logo Piper logo

Alkuperäiset varaosat!

Konekorhonen Oy on virallinen edustaja Suomessa Cessna ja Piper varaosille. Saat alkuperäiset varaosat suoraan hyllystämme. Kaikki määräaikaishuollossa tarvittavat osat löytyvät varastostamme, jossa on tällä hetkellä yli 7000 eri nimikettä. Cessna-online yhteyden avulla tiedämme heti toimitusajan erikoisemmillekin varaosille.
The New Piper Aircraft inc. on aloittanut uudelleen ilma-alusten valmistuksen ja varaosien saanti on parantunut. Hyvät yhteydet suoraan Euroopan edustajille takaavat nopeimmat toimitukset, kilpailukykykyiset hinnat sekä tehtaan takuun.

Olemme keskittäneet varaosahallinnan Tikkakosken toimipisteeseemme. Varaosatilaukset ja kyselyt teet suoraan numerosta 0207 590 600.

Lycoming logo

Alkuperäiset varaosat!

Edustamme Lycoming-lentokonemoottoreita ja niiden varaosia Suomessa. Lycoming-moottori on asennettuna suurimpaan osaan käytössä olevissa yleisilmailulentokoneissa. Lycoming engineLycoming-moottorit ovat luotettavia ja ominaisuuksiltaan parempia kuin vastaavat muut moottorit. Valitsipa tehtaan peruskorjaaman, uudelleen rakennetun tai tehdasuuden moottorin, käänny puoleemme. Hoidamme vaihtomoottorin tehtaalle sekä moottorinvaihdon kaupan yhteydessä. Kysy lisää Hyvinkään toimipisteestämme 0207 590 632.

Thielert logo

Alkuperäiset varaosat!

Olemme valmistajan hyväksymä Thielert diesel-moottoreiden huoltaja Suomessa. Huoltojen lisäksi myymme Thielert moottoreiden alkuperäisvaraosia. Thielert 1.7

lisätietoa tuotteista!

Lisätietoja tuotteista saat oikealla olevasta palkista valmistaja- kohtaisilta esittelysivuiltamme sekä valmistajien omilta sivuilta.